Offerte Aanvraag

In het onderstaande formulier kunt u uw contactgegevens invullen en de wensen voor uw website aangeven. Ook kunt u kiezen voor een persoonlijke afspraak of voor een offerte via mail/telefoon.

Wat kunnen wij u bieden?

Nadat u bij ons een aanvraag heeft voor een offerte gaan wij bekijken wat we voor u kunnen betekenen. We analyseren de opzet die u als opdrachtgever heeft doorgegeven en vertalen die naar een website. We houden u te allen tijde op de hoogte van het ontwikkelproces, en u kunt op elk moment uw mening geven of uw wensen aanpassen.

Vanaf het moment dat uw website is opgeleverd, kunt u het door ons zelf ontwikkelde content management systeem inloggen. Via dit systeem kunt u, afhankelijk van het type website dat u heeft, snel en makkelijk teksten en afbeeldingen aanpassen of toevoegen.

WAT

DOEN

WIJ?


Webdesign op maat

Webdesign

Op basis van uw wensen komen wij met een modern en strak website-ontwerp, dat past bij uw onderneming. Bijvoorbeeld door de huisstijl van uw bedrijf in de website te verwerken.

Hosting website

Hosting

U kunt er voor kiezen om de hosting van de website door ons te laten regelen. Waar nodig kunnen we ook een domeinnaam laten registreren.

Development met Laravel

Development

Al onze websites worden gemaakt met behulp van het Laravel Framework. Daarnaast passen we de laatste technieken van HTML, CSS, Javascript en PHP toe.Responsive Webdesign

Het web wordt tegenwoordig bezocht op apparaten met allemaal verschillende schermgroottes en resoluties. Daarom is het belangrijk dat hier bij het ontwikkelen van website rekening mee wordt gehouden. Dit kan doormiddel van responsive webdesign.

Met behulp van responsive webdesign kunnen wij een zo optimaal mogelijke webervaring bieden voor een breed scala aan apparaten. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op de leesbaarheid van tekst of de bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

Responsive webdesign